Burse - Fonduri mutuale

Bursă: Meta Estate Trust, holding din sectorul imobiliar, a recrutat-o pe Adela Antone, fost COO la Maurer Imobiliare Group, pentru funcţia de director de investiţii

Bursă: Meta Estate Trust, holding din sectorul...

Autor: Cristina Bellu

21.02.2024, 09:28 436

Meta Estate Trust, holding din sectorul imobiliar listat la Bursa de Valori Bucureşti cu simbolul MET, a numit-o pe Adela Antone în funcţia de director de investiţii, poziţie din care se va ocupa alături de CEO şi Deputy CEO de tot procesul de investiţii, de la identificarea, analizarea şi propunerea de noi linii de investiţii, la monitorizare şi exit, conform strategiei de business a Meta Estate Trust.

„Strategia noastră pentru acest an prevede creşterea organică a portofoliului, diversificarea investiţiilor, dar şi consolidarea parteneriatelor cu dezvoltatorii imobiliari.”, spune Alexandru Bonea, CEO Meta Estate Trust.

Cu o carieră de aproape 20 de ani în domeniul financiar-bancar şi real estate, Adela Antone are o experienţă vastă în zona investiţiilor acumulată în managementul finanţărilor unor proiecte rezidenţiale complexe, coordonarea planurilor de expansiune prin investiţii, achiziţii şi parteneriate, transformarea şi operaţionalizarea proceselor de business.  

Anterior acestei numiri, Adela Antone a ocupat timp de peste patru ani funcţia de Chief Operating Officer în cadrul dezvoltatorului imobiliar Maurer Imobiliare Group.

Până în prezent Antoanela Comşa, Deputy CEO al Meta Estate Trust, a fost responsabilă de întreaga zonă de investiţii a holdingului, urmând ca în continuare să se concentreze pe perspectiva strategică a investiţiilor Meta Estate, în special  pe gestionarea şi administrarea riscurilor investiţionale, spun oficialii companiei.

Meta Estate Trust este o companie tip holding, cu activitate în sectorul imobiliar, fondată în martie 2021 de un grup de antreprenori români cu experienţă în real estate şi piaţa de capital. Din 29 august 2022, Meta Estate Trust este listată la Bursa de Valori Bucureşti, pe piaţa AeRO, având simbolul bursier MET. Începând cu data de 20 martie 2023, acţiunea MET este inclusă în indicele BETAeRO.

Compania a investit de la înfiinţare în 37 de proiecte imobiliare, acţionând ca partener al dezvoltatorilor imobiliari prin participarea la capital, precum şi prin achiziţii de locuinţe în proiecte rezidenţiale în faze incipiente ale construcţiei, în Bucureşti şi în marile oraşe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO