Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Răzvan Raţ, CEO adjunct al BRK Financial Group, părăseşte compania începând cu 25 ianuarie

Bursă. Răzvan Raţ, CEO adjunct al BRK Financial Group,...

Autor: Eduard Ivanovici

15.12.2023, 18:24 1127

BRK Financial Group (simbol bursier BRK), singurul broker de acţiuni listat la Bursa de Valori Bucureşti, şi-a informat investitorii că Răzvan Raţ, director general adjunct, îşi va înceta mandatul începând cu data de 25 ianuarie 2024, potrivit unui raport publicat la BVB după închiderea şedinţei de vineri.

„Societatea BRK Financial Group îi mulţumeşte pentru colaborare domnului Raţ, care prin profesionalism şi dedicare a contribuit la dezvoltarea BRK din ultimii ani şi la consolidarea poziţiei BRK în piaţă. Consiliul de Administraţie va adopta cât mai curând posibil o hotărâre cu privire la nominalizarea unui Director General Adjunct şi o va comunica investitorilor”, se arată în document.

Acţiunile BRK sunt pe plus cu 40,9% anul acesta, pe un rulaj de 24,7 milioane de lei şi o capitalizare de 52,8 milioane de lei. Compania este deţinută în proporţie de 18,5% de SIF Muntenia (SIF4).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO