Burse - Fonduri mutuale

Business internaţional. Acţiunile UiPath, cu 55% peste minimul istoric de anul trecut

Business internaţional. Acţiunile UiPath, cu 55% peste...

Producătorul de software de automatizare UiPath (simbol bursier PATH), prima companie din România listată pe Wall Street, înregistrează o creştere de 55% a acţiunilor faţă de noiembrie 2022, când societatea a atins un minim istoric pe piaţa americană de capital, conform datelor agregate de ZF de la MarketWatch.

Între iulie 2021 şi iulie 2023, deci perioadele care marchează finele primului semestru al respectivelor exerciţii financiare, potrivit calendarului de raportări financiare din SUA, veniturile UiPath aproape s-au dublat, la 1,15 miliarde de dolari. 

De exemplu, în T1 şi T2 de anul acesta, veniturile au înregistrat creşteri de circa 18% faţă de intervalele similare de anul trecut. De asemenea, pierderile s-au redus la 32 de milioane de dolari în T1/2023, de aproape patru ori mai mici, şi la 60 de milioane în T2, de două ori mai mici decât în aceeaşi perioadă din 2022. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO