Burse - Fonduri mutuale

Care sunt pariurile brokerilor si ale administratorilor de fonduri pentru anul bursier 2010

Care sunt pariurile brokerilor si ale administratorilor de fonduri pentru anul bursier 2010
04.01.2010, 23:10 29

Darie Moldovan, director de tranzactionare al BrokerCluj

Evolutie BET: pozitiva

Pe ce mizeaza: societatile financiare (SIF-uri), sectorulpetrolier si utilitati

In prima parte a anului, pe fondul unui climat economic maidificil, nu exclud ca investitorii sa-si indrepte atentia catretitlurile defensive, din sectorul farmaceutic si cel alutilitatilor.

Treptat, investitorii vor reveni la titlurile mai lichide dinpiata, precum SIF-urile si cele din sectorul bancar, dar si celedin sectorul petrolier. Interesul investitorilor va fi alimentat side rezultate financiare ale societatilor, astfel cred ca in primaparte a anului vom vedea mai degraba o tendinta de asteptare inpiata.

In orice caz, la noi Bursa are tendinta de a merge unitar,SIF-urile tragand piata dupa ele. Nu cred astfel ca vom vedeaevolutii prea diferite intre titluri.

La nivelul indicilor, cel putin in prima parte a anului, cred cavom vedea o corectie destul de semnificativa, pentru ca mai apoi sarecupereze pe final. Per ansamblu vad o evolutie pozitiva pe BET,dar redusa fata de cea din 2009.

Mihai Chisu, broker in cadrul IFB Finwest

Evolutie BET: pozitiva

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO