Burse - Fonduri mutuale

Connections Consult se aşteaptă la un profit net de 5,6 mil. lei în 2023, cu 30% mai mare comparativ cu 2022 şi venituri de 82 mil. lei, plus 40,3%

Connections Consult se aşteaptă la un profit net de 5,6...

Autor: Tibi Oprea

18.04.2023, 00:04 272

Connections Consult (simbol bursier CC), grup de companii specializate în furnizarea de soluţii software şi servicii IT, şi-a bugetat pentru 2023 un profit net de 5,6 mil. lei, în urcare cu 30,2% faţă de rezultatul net al anului 2022, respectiv venituri totale de 82 mil. lei, cu 40,3% mai mari, conform calculelor realizate de ZF pe baza datelor din raportul financiar anual publicat la Bursa de Valori Bucureşti. 

Marja EBITDA estimată pentru 2023 este de 9%, iar marja netă estimată este de 7%. Marja netă este estimată prudential, având în vedere creşterea generală de activitate pe toate liniile de servicii, iar managementul grupului are în vedere depăşirea acestui indicator pentru anul 2023. 

Principalii contributori la generarea veniturilor sunt Service Delivery, cu venituri estimate de 41 de milioane de lei şi cu subdiviziile BPO şi ITO, respectiv Software Development + Outsourcing, cu venituri estimate de 36 de milioane de lei. „2023 este un an al construcţiei interne. Avem în faţă un efort deosebit în consolidarea guvernanţei corporative şi a culturii organizaţionale, precum şi livrări importante în proiectele deja câştigate sau chiar finalizarea unora dintre ele. Ne dorim, în acelaşi timp, ca produsele pe care am pariat să înceapă să conteze în bilanţul anual final. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO