Burse - Fonduri mutuale

Cum merg cele mai noi companii venite la bursă: de la minus 25% pentru Star Residence Invest la plus 96% în cazul SafeTech. Faţă de plasament, o companie are 1.100%

Cum merg cele mai noi companii venite la bursă: de la...

Autor: Tibi Oprea

28.04.2021, 07:30 1660

♦ Cele mai recente şapte listări valorează împreună 610 milioane de lei ♦ Un investitor care a cumpărat acţiuni SafeTech de 1.000 de lei în plasamentul privat are astăzi o investiţie de 11.750 lei ♦ La polul opus, cine a cumpărat acţiuni Star Residence Invest de aceeaşi sumă în plasamentul privat are acum o investiţie de 1.400 lei.

Acţiunile celor mai recente companii intrate în ringul bursier de la Bucureşti înregistrează faţă de prima şedinţă de tranzacţionare dinamici cuprinse între minus 24,5% pentru Star Residence Invest (simbol bursier REIT) şi 95,8% în cazul SafeTech Innovations (simbol bursier SAFE), potrivit cal­culelor realizate de ZF pe baza datelor de la BVB.

Compania din imobiliare şi compania de securitate ciber­netică se află la poli opuşi şi în ceea ce priveşte dinamicile faţă de plasamentele private în care au fost vândute acţiunile, care sunt cuprinse între 41,3% la Star Residence Invest şi 1.075% în cazul SafeTech, arată calculele ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO