Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Răzvan Raţ, BRK: Listăm Crama La Salina şi Sipex Company în perioada următoare. În momente de incertitudine, investitorii ar trebui să-şi amintească motivele pentru care au ales un anumit emitent

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici

09.03.2022, 07:35 283

Bursa de Valori Bucureşti va avea încă două societăţi în viitorul apropiat, spune Răzvan Raţ, director general adjunct al BRK Financial Group (simbol bursier BRK), singurul broker listat la BVB, în timpul ZF Deschiderea de Astăzi din 8 martie.

„Avem o emisiune de obligaţiuni la Crama la Salina, care urmează să fie listate, şi un plasament privat de majorare de capital pentru Sipex Company. În perioada urmă­toare o să vină la Bursă“, afirmă Răzvan Raţ.

Crama La Salina din Turda va folosi banii, circa 2 mil. euro, pentru dezvoltarea activităţii cramei ce are în prezent o capacitate de producţie de 250.000 de sticle pe an, în timp ce Sipex, companie de distribuţie de materiale şi finisaje pentru construcţii, plănuieşte să atragă 32 mil. lei pentru finanţarea proiectelor de dezvoltare ale societăţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO