Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Sezonul de raportări, maximul Bursei şi despre cum AeRo poate fi o pepinieră pentru segmentul principal. Milan Pruşan, NN Investments Partners: A sosit momentul să trecem de la planuri la fapte

Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Alexandra Matei

19.04.2021, 09:30 211

Milan Pruşan, managing director al NN Investment Partners, admi­nistrator de fonduri mutuale cu cel mai mare fond de acţiuni din România, a discutat în cadrul emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi despre maximul istoric atins pe 1 aprilie de ind­icele principal BET, apropierea sezonului de raportări financiare, lipsa marilor listări şi despre declaraţia unică.

Emisiunea integrală poate fi urmărită pe zf.ro, pagina de Facebook şi canalul de YouTube ale ZF. Marile companii listate vor începe în curând să raporteze re­zultatele financiare aferente T1/2021, de exemplu atât Banca Transil­vania cât şi Petrom fiind pro­gra­mate în aceeaşi zi, respectiv 29 aprilie 2021. De altfel tocmai această apropiere a sezonului de raportare financiară se reflectă şi asupra lichidităţii de la Bursă, în scădere în ultima perioadă de timp.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro