Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de astăzi. Zuzanna Kurek, Cornerstone Communications: Lucrăm la un potenţial IPO pe piaţa principală pentru o companie românească de tehnologie

Emisiunea ZF Deschiderea de astăzi. Zilnic de la 09.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

25.05.2021, 09:55 335

♦ 2Performant şi Holde Agri Invest derulează începând cu această săptămână operaţiuni de majorare a capitalului ♦ Simtel începe  în curând plasamentul privat de acţiuni.

Zuzanna Kurek, fondatoare a Cornerstone Communications, consultant autorizat pentru listări, spune că lucrează la o Ofertă Publică Iniţială (IPO) pentru o companie românească de tehnologie care vrea să se listeze pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti.

„Ca şi proiecte mai mari, lucrăm la un potenţial IPO pe piaţa principală pentru o companie românească de tehnologie. Încă nu este 100% sigur că se va întâmpla, sunt mai mulţi factori pe care trebuie să îi analizăm. Fiind listare pe piaţa principală, nu avem atât de multă flexibilitate ca în cazul listărilor pe piaţa AeRO, care se pot derula într-o lună. Aici durează un pic mai mult şi este nevoie de mai multă răbdare“, spune Zuzanna Kurek.

De asemenea, Cornerstone Communications asistă în procesul de listare compania Simtel, un integrator în zona de energie regenerabilă, telecomunicaţii şi automatizări care începe în perioada următoare plasamentul privat de acţiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO