Familia lui Carmen Palade, fost şef al Unirea Shopping Center, cere 6 mil. euro de la companie

13 oct 2017 Autor: Liviu Popescu

Când era şef la Unirea, Carmen Palade a externalizat funcţia de director general către familie prin firma Pall D’or pe o perioadă nedeterminată pentru 50.000 de euro lunar.

Unirea Shopping Center (SCDM), companie care administrează centrele comerciale din Braşov şi Bucureşti, a primit ieri o notificare de la compania Pall D’or, prin intermediul firmei de avocatură Dănescu şi Asociaţii, în vederea achitării sumei de 6 milioane de euro plus TVA (27,6 mil. lei), în temeiul unui contract încheiat în 2014.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.10.2017

 
Cuvinte cheie:
unire
, familie
, companie
, unirea shopping center
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide