Burse - Fonduri mutuale

Grup Şerban Holding intră în ringul bursier la o capitalizare de 356 mil. lei. Compania încheie prima şedinţă la Bursa de Valori Bucureşti sub preţul din plasamentul privat: 2,1 lei pe acţiune

Ovidiu Bucătaru, CFO Grup Şerban Holding (stânga) şi Nicolae Şerban, fondator Grup Şerban Holding (dreapta)

Ovidiu Bucătaru, CFO Grup Şerban Holding (stânga) şi Nicolae Şerban, fondator Grup Şerban Holding (dreapta)

Autor: Tibi Oprea

01.03.2022, 07:40 871

Grup Şerban Holding (simbol bursier GSH), companie antreprenorială fondată de Nicolae Şerban, activă în mai multe domenii din agricultură, a încheiat prima şedinţă de tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti, cea din 28 februarie 2022, la preţul de 2,1 lei pe acţiune, respectiv sub preţul de 2,12 lei la care au fost vândute acţiunile în plasamentul privat derulat la finele anului trecut, potrivit datelor agregate de ZF de la BVB.

La acest preţ, capitalizarea Grup Şerban Holding este de 356 de milioane de lei. Investitorii au tranzacţionat luni acţiuni GSH în valoare de 770.000 de lei, arată datele BVB.

„Agricultura este unul dintre motoarele principale de dezvoltare ale României, iar ziua de astăzi marchează un nou capitol pentru afacerea noastră. Brandul Grup Şerban a fost construit în peste 27 de ani de existenţă, perioadă în care ne-am extins activitatea pe mai multe direcţii de dezvoltare conectate cu domeniul agriculturii şi am ajuns să fim o companie locală cu o cifră de afaceri ce se apropie de 100 de milioane de euro. Sunt încrezător că investitorii de pe piaţa de capital vor fi pentru noi un partener de lungă durată, cu care vom reuşi să dezvoltăm şi mai mult liniile noastre de business în anii ce urmează, prin investiţii eficiente în proiecte agricole sustenabile şi aliniate celor mai înalte standarde de calitate. Avem în plan ca în următorii zece ani să investim aproximativ 250 milioane de lei în extinderea suprafeţelor agricole, fermei avicole, sistemelor de irigaţii, facilităţilor de producţie, precum şi a capacităţilor de depozitare“, spune Nicolae Şerban, fondator şi CEO al Grup Şerban Holding.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO