Burse - Fonduri mutuale

Grupul de companii Connections Consult, listat la BVB, anunţă un contract cu o instituţie publică de 56,5 mil. lei

Grupul de companii Connections Consult, listat la BVB,...

Autor: Eduard Ivanovici

06.09.2023, 18:18 362

Connections Consult (simbol bursier CC), furnizor de soluţii şi servicii IT, a informat piaţa de capital cu privire la semnarea unui contract de 56,5 milioane de lei (plus TVA) pentru livrarea de produse software şi echipamente hardware de securitate cibernetică, potrivit unui raport publicat la Bursa de Valori.

Contractul a fost încheiat cu o instituţie publică/autoritate guvernamentală, numele acesteia nefiind însă menţionat în raport. Marja aşteptată este de aproximativ 4%; soluţia urmează a fi livrată până în decembrie 2023.

Grupul de companii se aşteaptă la un profit net de 5,6 milioane de lei în 2023, cu 30% peste nivelul anului precedent, şi la venituri de 82 de milioane de lei, în creştere cu 40,3%. Marja EBITDA estimată pentru anul acesta este de 9%.

Acţiunile CC au plus 22% în 2023, pe un rulaj de circa 1,6 milioane de lei, la o capitalizare de 52,6 milioane de lei. Societatea listată pe piaţa AeRO a BVB este controlată în proporţie de 67,5% de fondatorul şi co-CEO-ul Bogdan Florea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO