International Caviar Corporation Călan, societate cu doi angajaţi şi o cifră de afaceri de 0 lei, vrea să-şi majoreze capitalul cu 1,5 mil. lei

25 iul 2016 Autor: Dan Grigore Ivan

International Caviar Cor­poration Călan (AMAL), companie de avacultură, a aprobat o majorare de ca­pital cu un număr de maximum 15 milioane de acţiuni, cu o valoare no­minală de 0,10 lei, până la 107.516.657 de acţiuni. Astfel, capitalul social al AMAL va deveni 10,7 milioane lei.
 
Conform reprezentanţilor com­paniei, acţiunea are drept obiectiv finan­ţarea AMAL în vederea asigurării unei poziţii importante pe piaţa inter­naţională.
 
Astfel, AMAL doreşte să achizi­ţio­neze acţiuni la Fischzucht Zippelforde şi achiziţionarea integrală a societăţii ICC Aquakultur Deuts­chland pentru a uni societăţi ce până acum erau inde­pendente, prin constituirea unei alte structuri organi­zatorice.
 
De asemenea, societatea ţinteşte realizarea unei mărci proprii de produs şi crearea unei structuri internaţionale de desfacere, moderni­zarea şi extin­derea fermei pisciole din Zippelforde, asigurarea lichidităţii curente şi cumpă­rarea unui teren în Akaszto, se arată în comunicatul celor de la AMAL.
 
Compania are o capitalizare bursieră de 16,19 milioane lei, după ce un titlu AMAL s-a apreciat cu 28,68% de la începutul acestui an, în urma unui număr de 347 de tranzacţii, cu o valoare totală de 451.221 lei.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.07.2016

 
Cuvinte cheie:
calan
, international
, majorare
, societate
, capital
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide