Burse - Fonduri mutuale

Oana Petrescu, CEO-ul Blue Air: Probabil vom amâna cu un an venirea la Bursă, fiindcă vrem să fim o opţiune atractivă

Oana Petrescu, CEO-ul Blue Air: Probabil vom amâna cu un an venirea la Bursă, fiindcă vrem să fim o opţiune atractivă

Oana Petrescu, CEO al Blue Air: Suntem deja în discuţii cu diverşi investitori cu care vrem să facem proiecte complementare, iar cu aceste proiecte credem că putem să diminuăm costurile fixe, astfel încât să mergem mai departe. Nu era planul nostru principal, dar planul de rezervă se va transforma în plan de acţiune dacă aceste predicţii se materializează.

Autor: Miruna Diaconu

02.02.2021, 10:00 301

♦ Eurocontrol estimează că traficul aerian va reveni în S1/2021 la 30% din nivelul anului 2019 ♦ Estimările iniţiale ale Blue Air arătau o revenire la circa 70%, astfel că noile previziuni au dat peste cap planurile companiei.

Eurocontrol (Organizaţia Europeană pentru Siguranţa Navigaţiei Europene) estimează că până în iunie 2021 traficul aerian îşi va reveni la doar 30% faţă de nivelul din 2019, pe fondul noilor restricţii de circulaţie impuse în statele europene.

Aceste previziuni vor avea un impact major asupra industriei aviatice, care a fost printre cele mai lovite de efectele pandemiei. Cu noile estimări, Blue Air pune şi mai mult sub semnul întrebării venirea la bursă, programată pentru toamna acestui an.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO