Burse - Fonduri mutuale

OMV l-a trimis în echipa de supraveghere a Petrom pe directorul financiar

Reinhard Florey, directorul finan­ciar

Reinhard Florey, directorul finan­ciar

Autor: Roxana Petrescu

25.07.2016, 00:05 273

Reinhard Florey, directorul finan­ciar (CFO) al grupului petrolier austriac OMV, acţionarul majoritar al Petrom, unicul producător local de petrol şi gaze, a devenit noul mem­bru al consiliului de supra­veghere al com­­paniei locale, a anunţat produ­cătorul la finalul săp­­tămânii tre­cute.

Consiliul de supra­ve­ghere al Petrom este entitatea care aprobă deciziile luate de con­du­cerea exe­cutivă a com­paniei. În acest mo­ment, consiliul de suprave­ghere al Petrom este format din nouă membri.

„Reinhard Florey a absolvit studii de inginerie mecanică şi economie la Universitatea de Tehnologie din Graz şi studii mu­zicale la Universitatea de Arte din Graz. Şi-a început ca­riera în con­sul­tanţă corporativă şi strategică. Până în 2002 a lucrat la McKinsey & Company Austria, iar, în perioada 2002-2012 a ocupat diferite funcţii în cadrul Thyssen Krupp Steel. Din 1 iulie 2016, Reinhard Florey este director financiar al OMV“, se arată pe site-ul Petrom. Florey îl înlocuieşte în funcţie pe David Davies, britanicul care anterior ocupa funcţia de director financiar al OMV.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO