OMV l-a trimis în echipa de supraveghere a Petrom pe directorul financiar

25 iul 2016 Autor: Roxana Petrescu

Reinhard Florey, directorul finan­ciar (CFO) al grupului petrolier austriac OMV, acţionarul majoritar al Petrom, unicul producător local de petrol şi gaze, a devenit noul mem­bru al consiliului de supra­veghere al com­­paniei locale, a anunţat produ­cătorul la finalul săp­­tămânii tre­cute.

Consiliul de supra­ve­ghere al Petrom este entitatea care aprobă deciziile luate de con­du­cerea exe­cutivă a com­paniei. În acest mo­ment, consiliul de suprave­ghere al Petrom este format din nouă membri.

„Reinhard Florey a absolvit studii de inginerie mecanică şi economie la Universitatea de Tehnologie din Graz şi studii mu­zicale la Universitatea de Arte din Graz. Şi-a început ca­riera în con­sul­tanţă corporativă şi strategică. Până în 2002 a lucrat la McKinsey & Company Austria, iar, în perioada 2002-2012 a ocupat diferite funcţii în cadrul Thyssen Krupp Steel. Din 1 iulie 2016, Reinhard Florey este director financiar al OMV“, se arată pe site-ul Petrom. Florey îl înlocuieşte în funcţie pe David Davies, britanicul care anterior ocupa funcţia de director financiar al OMV.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.07.2016

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
petrom
, director
, omv
, financiar
, supraveghere
, trimitere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide