Burse - Fonduri mutuale

Petre Iulian Nicolescu, fost secretar de stat, numit membru provizoriu în cadrul Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica

Petre Iulian Nicolescu, fost secretar de stat, numit...

Autor: Eduard Ivanovici

31.07.2023, 18:01 488

Hidroelectrica (simbol bursier H2O), cel mai mare producător de energie electrică din România, şi-a informat acţionarii că, în data de 31 iulie 2023, Consiliul de Supraveghere al companiei a hotărât numirea lui Petre Iulian Nicolescu în calitate de membru provizoriu al CS, cu un mandat provizoriu de patru luni, începând cu data de 1 august 2023.

Petre Iulian Nicolescu este fost secretar de stat la Ministerul Turismului şi Ministerul Economiei, deţinând inclusiv funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii Operatorul Pieţei de Energie Electrică şi de Gaze Naturale OPCOM.

Conform CV-ului publicat pe site-ul OPCOM, Petre Iulian Nicolescu are un master în „Spaţiul Public European”, obţinut în cadrul Şcolii Naţionali de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Facultatea de Administraţie Publică.

Hidroelectrica a prelungit cu două luni mandatele directoratului, inclusiv pe al lui Bogdan Badea, director general

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO