Burse - Fonduri mutuale

Polonezii de la casa de brokeraj Ipopema recomandă cumpărare pentru acţiunile SafeTech cu un preţ ţintă de 3,4 lei pe acţiune, plus 11%

Polonezii de la casa de brokeraj Ipopema recomandă...

Autor: Liviu Popescu

01.05.2023, 07:22 2871

Vineri acţiunile SafeTech se tranzacţionau la Bursa de Valori Bucureşti la 3,07 lei Compania, la 204 mil. lei capitalizare.

Casa de brokeraj Ipopema, din Varşovia, şi care are mai multe rapoarte de analiză pentru emitenţi de la Bursa de la Bucureşti, precum Bittnet, Impact, Petrom, a iniţiat acoperirea companiei de securitate cibernetică SafeTech Innovations (SAFE) cu recomandarea de „cumpărare“ şi cu un preţ ţintă pe acţiune de 3,4 lei, plus 11% faţă de cel de acum.

„Compania ar urma să bene­ficieze de creşterea preconizată în continuare a gradului de adoptare a tehnologiei, care se corelează cu o cerere sporită de produse de securitate, pe măsură ce breşele de date şi alte tipuri de atacuri devin tot mai frecvente“, se arată în raportul Ipopema publicat pe site-ul bvbresearch.ro. Raportul de analiză este denumit „este bine să fii în siguranţă“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO