Burse - Fonduri mutuale

Softbinator Technologies, companie locală de dezvoltare de software, deschide un punct de lucru în Silicon Valley, SUA

Softbinator Technologies, companie locală de dezvoltare...

Autor: Eduard Ivanovici

20.05.2022, 00:03 146

Softbinator Technologies (simbol bursier CODE), companie românească de dezvoltare software, specializată în designul, dezvoltarea şi lansarea pe piaţă de produse inovatoare, anunţă închirierea unui spaţiu permanent în Silicon Valley, SUA, care va funcţiona ca punct de lucru al companiei în această ţară, se arată într-un comunicat de presă al societăţii.

„Ora exactă în tehnologie se dă din SUA, mai exact din Silicon Valley. Piaţa americană este principalul generator de clienţi pentru Softbinator, iar deschiderea unui birou acolo este un pas firesc pentru noi, care ne va aduce o serie de avantaje şi oportunităţi. Pe de-o parte, vom fi mai aproape de clienţii existenţi şi vom avea posibilitatea să întărim relaţiile cu aceştia, iar pe de altă parte, vom putea atrage noi clienţi într-un mod mai eficient şi facil”, a declarat Daniel Ilinca, fondator şi CEO al Softbinator Technologies.

Listate pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti din decembrie 2021, acţiunile CODE se tranzacţionează în scădere cu 16,4% de la începutul anului încoace, pe un rulaj de 5,5 mil. lei. Capitalizarea companiei incluse în indicele BETAeRO ajunge la 70 mil. lei. Daniel Ilinca spune că prezenţa pe piaţa americană înseamnă consolidarea modelului existent de lucru, întrucât compania va avea oportunitatea de a continua să creeze proprietate intelectuală şi produse patentabile într-un ritm accelerat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO