Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de Astăzi. Antonio Oroian, Goldring: Până la rezultatele financiare de la final de octombrie, starea de sănătate a lui Trump va fi „triggerul“ bursei

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

07.10.2020, 16:45 115

Antonio Oroian, broker Goldring, spune că până la începerea sezonului de raportări financiare aferent rezultatelor pe T3/2020, de la finalul lunii octom­brie, Bursa de Valori Bucureşti va avea o dinamică pre­cum pieţele externe, care la rândul lor vor fi influenţate de infor­maţiile venite dinspre Casa Albă cu privire la starea de sănătate a pre­şedintelui Trump.

„Până la rezultatele financiare de la final de octom­brie, starea de sănătate a lui Trump va fi „triggerul“ bursei. Sper ca lichiditatea să crească în perioada următoare iar după rezultatele financiare următorul factor care ar putea influenţa piaţa va fi alegerile, atât cele de la noi dar mai ales cele din SUA“, spune Antonio Oroian, broker al societăţii de intermediere Goldring, la emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Preşedintele american Donald Trump a anunţat la începutul acestei luni că a fost confirmat pozitiv la COVID-19, ceea ce a dus la o reacţie negativă pe pieţele de acţiuni, inclusiv la Bucureşti, întrucât o posibilă agravare a stării de sănătate a acestuia diminuează şansele de realegere pentru un nou mandat. Investitorii se tem de victoria lui Joe Biden, contracandidat care a anunţat un pachet de taxe mai agresiv.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO