Business Construct

Antreprenori locali. Constructorul Wincon: Solicitările pentru noi proiecte din partea clienţilor sunt mult diminuate

Bogdan Irsik

Bogdan Irsik

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.09.2022, 00:07 1030

Constructorul Wincon din Cluj-Napoca, deţinut de fraţii Bogdan şi Werner Irsik, spune că are mai puţine cereri de a lucra pentru noi proiecte în perioada următoare, din cauza instabilităţii econo­mice.

În aceste condiţii, despre anul 2023, Bogdan Irsik declară că se prevede a fi „destul de sumbru“, pe fondul preţurilor imprevizibil de mari la energie şi materii prime.

„Solicitările pentru noi proiecte din partea clienţilor sunt mult diminuate. Probabil că şi aceştia au intrat într-o oarecare expectativă legată de costul energiei şi de inflaţie“, spune Bogdan Irsik.

Compania de construcţii Wincon din Cluj-Napoca a încheiat anul 2021 cu afaceri de 158 mil. lei, în creştere cu 7% faţă de 2020, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul a scăzut însă considerabil, de la 4,1 mil. lei în 2020 la doar 200.000 de lei în 2021. Constructorul a avut anul trecut un număr mediu de 192 de angajaţi şi a făcut angajări chiar şi în 2020, pe vreme de pandemie.



 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO