Business Construct

Antreprenori locali. Producătorul de vopsele Köber face o fabrică lângă Deva, după ce a cumpărat un teren de 20.000 mp: „Vom dezvolta al patrulea centru de producţie, în completarea celor trei din Neamţ“

Köber deţine, pe lângă un departament propriu de cercetare şi dezvoltare, alte două fabrici de lacuri şi vopsele plus una de centrale termice, toate în judeţul Neamţ.

Köber deţine, pe lângă un departament propriu de cercetare şi dezvoltare, alte două fabrici de lacuri şi vopsele plus una de centrale termice, toate în judeţul Neamţ.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.11.2022, 19:00 2377

Köber este şi brandul companiei cu acelaşi nume şi a fost prima companie privată producătoare de lacuri şi vopsele din România, poziţionându-se, de câţiva ani, în fruntea pieţei de profil.

Producătorul de lacuri şi vopsele Köber din judeţul Neamţ a cumpărat un teren de 20.000 de metri pătraţi în zona industrială a oraşului Deva, cu scopul de a dezvolta un hub logistic regional.

„Terenul respectiv va fi folosit în primă fază pentru crearea unui nou hub logistic regional, iar ulterior aici va fi dezvoltat cel de-al patrulea centru de producţie, ce vine în completarea celorlalte trei existente deja în judeţul Neamţ. Köber va recruta pentru noua facilitate logistică şi de producţie personal din arealul oraşului Deva. Acest tip de investiţie poate creşte în mod semnificativ eficienţa departamentelor logistice în cadrul unei companii moderne. Decizia de a investi în această zonă a fost una simplă şi rapidă, poziţia geografică şi tradiţia industrială a acestei regiuni constituind avantaje excepţionale“, a spus Aurel Köber, proprietarul companiei, în răspunsul solicitat în vederea realizării suplimentului aniversar ZF, cu ocazia împlinirii a 24 de ani de existenţă a publicaţiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO