Business Construct

Antreprenorii care au magazinele de bricolaj Artsani din Prahova intră pe piaţa de e-commerce

Antreprenorii care au magazinele de bricolaj Artsani din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.06.2022, 00:07 5842

Oleg Tătaru şi George Ţapu, antreprenorii care deţin cele două magazine de bricolaj Artsani din judeţul Prahova, au alocat un buget de investiţii de peste 6 milioane de lei pentru anul 2022. Unul dintre planuri este dezvoltarea în e-commerce.

„Anul acesta, preocuparea noastră principală a fost sustena­bilitatea firmei, investind astfel 420.000 de euro în panouri fotovoltaice. De asemenea, în decursul acestui an urmează să ne mărim parcul auto, în urma achiziţiei a nouă camioane. Ultimul proiect al acestui an este deschiderea ma­gazinului online, care urmează să fie lansat în luna iunie“, a spus Arthur Tătaru, responsabil de comunicare pentru Artsani, într-un răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2022, care va apărea pe piaţă în perioada următoare.

Artsani Com, firma prin care este operat businessul celor două magazine de bricolaj Artsani din Prahova, a revenit pe creştere şi a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de 173 de milioane de lei, în creştere cu 5% faţă de anul precedent, după cum arată datele disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Profitul, pe de altă parte, a scăzut cu 9% şi tot în scădere a fost şi numărul de angajaţi, care a ajuns de la 294 în 2020, la 286 anul trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO