Business Construct

Bogdan Iliescu, director comercial Nusco Imobiliara: Clienţii preferă credite cu dobânzi fixe în primii 5-7 ani atunci când iau finanţări pentru a cumpăra apartamente, ceea ce le oferă siguranţă

Bogdan Iliescu, director comercial Nusco Imobiliara:...

Autor: Roxana Rosu

29.09.2022, 10:38 234

Clienţii s-au îndreptat în proporţie mare spre credite cu dobânzi fixe în primii 5-7 ani atunci când iau finanţări pentru a cumpăra apartamente, pentru că le oferă siguranţă, a spus Bogdan Iliescu, director comercial Nusco Imobiliara la conferinţa ZF Birouri si Rezidential 2022.

”După lunile de vară mai lente, când lumea a preferat să plece în vacanţă, după doi ani de pandemie, lunile august -septembrie au fost foate bune pentru noi, cu vânzări de peste 20 de apartamente pe lună. Am finalizat prima fază a proiectului Nusco City, vrem să finalizăm faza a doua pnă la finele anului”.

Pe zona de finanţare, brokerii au venit cu soluţii pentru clienţi şi mulţi au ales dobânzi fixe pe primii 5-7 ani, ceea ce le oferă linişte şi siguranţă.

Ce a mai declarat Bogdan Iliescu:

Următoarele faze ale Nusco City includ un business center, cu office şi comercial, parcuri şi suntem în faza de pregătire pentru a treia fază de rezidenţial, cu 800 apartamente. Avem 26 de hectare, iar 4 hectare sunt străzi şi infrastructură, avem un parc de un hectar, facem străpungere din Pipera.

La următoarele faze ale Nusco City vrem să implementăm soluţii de efientizare. Vom avea şi centrală pe gaz, dar şi pompe de căldură. Vom avea spaţii de încărcare pentru maşini electrice. În primele două faze nu am avut aceste facilităţi, dar acum este un ”must”, va deveni o tendinţă obligatorie la viitoarele proiecte.

Pentru 2023, urmărim ce se întâmplă pe piaţă. În ultimii ani mereu au apărut situaţii care au influenţat cererea. Există o periodă de asimilare a şocului, dar suntem optimşti că vânzările vor continua pentru că există cerere.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO