Business Construct

BTD Construct, un antreprenor general din Bucureşti, şi-a majorat afacerile până la 36 mil. euro anul trecut şi ţinteşte să sară de 50 mil. euro în 2020

Antreprenori locali

BTD Construct a ridicat proiectul Gran Via din vestul Capitalei

BTD Construct a ridicat proiectul Gran Via din vestul Capitalei

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.01.2020, 19:30 705

Violeta Dumitru, management consultant: Echipa BTD Construct aproape s-a dublat în 2019, ajungând la circa 80 de angajaţi, peste 70% personal de management de proiect şi operaţional şi tehnic de şantier.

 

BTD Construct & Ambient SRL, o companie de construcţii din Bucureşti, deţinută de familia Dogaru, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 36 de milioane de euro, un avans de 35% faţă de anul an­terior, după cum ara­tă primele calcule ale acţionarilor.

„A fost un an în care am asigurat managementul unui număr re­cord de nouă şan­tiere. Echipa BTD Con­struct aproa­pe s-a dublat în 2019, ajun­gând la circa 80 de an­ga­jaţi, peste 70% personal de ma­nagement de proiect şi ope­raţional şi teh­nic de şan­tier, compania fiind antre­pre­nor ge­neral în construcţii“, spu­ne Violeta Dumitru, ma­nagement consultant pentru BTD Construct.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO