Business Construct

Compania Construcţii Erbaşu va deschide două noi hoteluri sub brandurile din portofoliul Accor în Bucureşti şi Oradea

Proiectul viitorului hotel Novotel Living Bucharest Baneasa

Proiectul viitorului hotel Novotel Living Bucharest Baneasa

Autor: Miruna Diaconu

13.11.2023, 14:05 691

Compania Construcţii Erbaşu, una dintre cele mai mari companii de construcţii din România, controlată de antreprenorul local Cristian Erbaşu, îşi consolidează parteneriatul cu Accor, unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din Europa, prin deschiderea a două noi hoteluri în Bucureşti şi Oradea.

Construcţii Erbaşu a început lucrările la Novotel Living Bucharest Băneasa în al treilea trimestru din 2023, iar unitatea va avea 150 de camere şi este programată să se deschidă în iunie 2025. Cu brandul Novotel Living, Accor aduce conceptul de şedere prelungită pe piaţa din Bucureşti. Viitorul hotel va oferi diferite tipuri de camere cu chicinetă şi un spaţiu flexibil de lucru. Novotel Living Bucharest Băneasa este poziţionat chiar vizavi de cea mai mare zonă comercială din Bucureşti, Băneasa Shopping City.

De asemenea, Construcţii Erbaşu a bătut palma cu Accor şi pentru hotelul din Oradea care va fi deschis sub brandul ibis Styles, cu 120 de camere. Lucrările de construcţie ale noului ibis Styles Oradea Erbas vor începe în primul trimestru al anului 2024, iar proprietatea urmează să îşi primească primii oaspeţi în 2026.

Mai mult, Construcţii Erbaşu şi Accor au prelungit contractul de management existent pentru ibis Syles Bucharest Erbas, siuat în zona Aviaţiei şi deschis în 2018. Noul contract va fi în vigoare până în 2033.

„Anunţul de astăzi marchează dezvoltarea portofoliului nostru în domeniul ospitalităţii şi întăreşte promisiunea pe care am făcut-o în urmă cu cinci ani, când am lansat ibis Styles Bucharest Erbas. Să onorăm moştenirea primului nostru hotel şi să ducem povestea acestuia mai departe. Grupul Accor a fost un partener de încredere pentru noi în acest demers şi suntem bucuroşi să ne extindem colaborarea. Cu ajutorul galeriei de branduri iconice ale Accor şi cu canalele sale puternice de marketing şi distribuţie, aducem investiţiile noastre în lumina reflectoarelor şi le ancorăm pe harta călătorilor internaţionali”, spune Cristian Erbaşu, CEO al Construcţii Erbaşu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO