Business Construct

Constructorul Building Astrom merge după contracte în Libia, Kurdistan şi Kuweit. „Unde există petrol, există bani“

Constructorul Building Astrom merge după contracte în...

Autor: Andreea Neferu

11.09.2013, 00:08 363
Constructorul argeşean Buil­ding Astrom, deţinut de antre­prenorii Marian Drăgoi şi Alexandru Radu, esti­mea­ză că va înregistra în 2013 o cifră de afaceri similară celei de anul trecut, care s-a ridicat la 66,8 mil. lei (15 mi­l. euro).
 
„În ceea ce priveşte cifra de afaceri, sperăm să ne apropiem de cea de anul trecut, însă nu cred că o vom depăşi. 2010 a fost cel mai prost an din criză, după care piaţa a început uşor-uşor să urce, iar în 2013 stagnează. Construcţiile sunt ca o loterie, într-o lună poţi încheia cinci contracte sau într-un an poţi să nu închei niciunul“, a spus Marian Drăgoi, unul dintre acţionarii Buil­ding Astrom, companie care a fost implicată în construcţia fabricii de adezivi de la Roz­nov a nemţilor de la Henkel.
 
Construcţiile industriale nu mai au forţa de anul trecut
 
Printre proiectele pentru care Building Astrom a lucrat anul trecut se numără şi o serie de ferme ale unei companii daneze, iar în prezent compania construieşte pe plan local două galerii comerciale. Drăgoi nu a dorit să precizeze care sunt galeriile comer­cia­le la care lucrează Building Astrom în pre­zent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO