Business Construct

Dezvoltatorul imobiliar Nordis anunţă deschiderea Hotelului Nordis Mamaia 5 stele, cea mai mare investiţie hotelieră din România din ultimii 30 de ani, un proiect de aproape 100 milioane euro

Cum arătă Hotelul Nordis Mamaia 5 stele. Galerie FOTO

Autor: Alexandru Nanu

30.12.2023, 15:42 7000

Nordis Group inaugurează Hotelul Nordis Mamaia 5 *****, cea mai mare investiţie hotelieră din România din ultimii 30 de ani şi cel mai mare hotel de leisure din Europa Centrală şi de Est, conform unui comunicat recent al companiei.

Nordis Mamaia 5 ***** reprezintă cel mai mare hotel din lanţul hotel & residence de 5 stele din portofoliul Nordis Group, fiind deschis tot timpul anului. Cu o capacitate de 712 unităţi de cazare, camere şi apartamente cu 2 şi 3 camere şi care cel mai mare SPA de pe litoral, dispus pe 3200 mp.  

Hotelul Nordis Mamaia 5 ***** reprezintă o investiţie majoră de cca 100 milioane euro, din totalul de 400 milioane euro, valoare estimată a întregului resort la momentul finalizării. Este un proiect prin care ne dorim să dezvoltăm turismul de lux în România, contribuind la poziţionarea ţării noastre ca destinaţie turistică de top în regiune. Am gândit Nordis Mamaia ca un cadru de leisure de 5 stele, care depăşeşte orice aşteptări. Natura ne-a oferit avantajul localizării între mare şi lac, iar noi am construit, cele mai frumoase clădiri de pe tot litoralul românesc. Nordis Mamaia are prevăzute facilităţi care acoperă o gamă extinsă de servicii de relaxare şi divertisment şi va fi apreciat de turişti din întreaga lume”,  declară Emanuel Poştoacă, fondator Nordis Group.

„Împreună cu echipa Nordis Group, marcăm un succes extraordinar şi după o activitate intensă am reuşit să creăm o echipă închegată şi să avem totul pregătit pentru inaugurare. Strategia de intrare pe piaţă a unui hotel de 5 stele necesită un proces laborios, în care componenta serviciilor este extrem de importantă. Întreaga experienţă acumulată în resorturi ultra-luxury se transpune în alinierea serviciilor Hotelului Nordis Mamaia la cel mai înalt nivel de ospitalitate şi converge în transfer de know-how oferit întregii echipe. Odată cu hotelul, deschidem o serie de facilităţi care cu siguranţă constituie atracţii pentru turiştii interesaţi de servicii de 5 stele. SPA-ul este vedeta Hotelului Nordis Mamaia, acolo unde zona de piscine conferă un mediu de wellness deosebit. Mă simt onorat că am ocazia să fiu un dirijor al acestui hotel extraordinar”, declară Corneliu Ghimbăşanu, General Manager Hotel Nordis Mamaia 5 *****.

La finalizarea întregului complex, Nordis Mamaia hotel & residence va dispune de o gamă largă de facilităţi: 12 cafenele, baruri şi restaurante cu o ofertă culinară variată, axată pe fine dining, 5 piscine, inclusiv pentru copii, cel mai mare SPA dintr-o reţea hotelieră din România, galerie comercială, cinema VIP, beauty salon, centru de fitness dotat cu echipamente de ultimă generaţie, club pentru copii şi sală de gaming, centru de conferinţe şi evenimente, cazinou, sală polivalentă cu 1000 de locuri, ballroom, ponton pe lac. În cadrul resort-ului este prevăzută şi o clinică de recuperare medicală, care va întregi pachetul de servicii wellness şi va contribui la clasificarea ansamblului drept destinaţie de wellbeing.

Nordis Group împlineşte 15 ani de activitate în 2023, an de referinţă pentru companie, ce marchează deschiderea primului hotel din lanţul hotel & residence de 5 stele, pe care îl dezvoltă în cele mai populare staţiuni din România. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO