Business Construct

Distribuitorul român de echipamente de iluminat Elbi Electric & Lighting, controlat de omul de afaceri Cristinel Sandu, a investit peste 3 milioane euro într-un nou depozit, în parcul logistic P3 Bucharest

Sinziana Pardhan, Managing Director P3 în România

Sinziana Pardhan, Managing Director P3 în România

Autor: Roxana Rosu

24.05.2022, 16:12 224

Distribuitorul român de echipamente de iluminat Elbi Electric & Lighting, controlat de omul de afaceri Cristinel Sandu, a investit peste 3 milioane euro în echipamente şi sisteme de automatizare pentru un nou depozit, care va fi inaugurat în noiembrie 2022 în cadrul parcului logistic P3 Bucharest A1.

Depozitul va genera peste 150 de locuri de muncă, asigurând livrarea produselor atât pe piaţa internă cât şi pe cea externă.

”Povestea ELBI a început în anul 1996, perioadă în care ne poziţionam ca distribuitor al produselor electrice, respectiv corpuri de iluminat. Acum, 26 de ani mai târziu, suntem lideri de piaţă şi ne bucurăm de o echipă tânără, puternică şi unită, motivată de oportunităţile care apar odată cu dezvoltarea sectorului de construcţii din România şi totodată de parteneriatele solide cu branduri consacrate. În ultimii ani am simţit nevoia de a avea un hub logistic modern şi sustenabil, care să se bucure, în acelaşi timp, de o poziţionare strategică. Astfel, având în vedere potrivirea de peste 90% a modului de abordare a business-ului, precum şi sprijinul acordat de întreaga echipă, înca de la momentul iniţierii discuţiilor, am decis că P3 este partenerul adecvat, de încredere care poate răspunde cerinţelor noastre şi, totodată, liantul de care avem nevoie în procesul nostru de dezvoltare”, a declarat Cristinel Sandu, fondator ELBI.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO