Business Construct

Estimari: Histria International, 10 mil. euro din sisteme de inchidere

27.10.2008, 15:05 41

Histria International, companie specializata in furnizarea de sisteme de inchidere pentru constructii, estimeaza pentru anul acesta afaceri de 10 milioane de euro, in crestere cu 25% fata de anul precedent. "In ultima perioada, sistemele de inchideri interioare si exterioare pentru constructii au inregistrat o crestere dinamica a vanzarilor, datorita dezvoltarii sectorului rezidential, dar si a celui industrial. In plus, companiile si investitorii din Romania au devenit consumatori interesati de criteriul calitatii acestor sisteme si nu mai iau in considerare doar pretul", spune Silviu Gata, directorul executiv al Histria International, parte a grupului de firme Histria, controlat de omul de afaceri Gheorghe Bosanceanu.
Printre cele mai importante lucrari la care a participat compania in 2008 au fost etapa a treia de dezvoltarea la depozitul Kaufland din Ploiesti, Rondocarton (Targoviste), LogCenter Timisoara, Unirea Shopping Center Brasov sau imobilul de birouri Tower Center din Bucuresti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO