Business Construct

Familia Nusco vrea să construiască un proiect rezidenţial format din opt blocuri înalte de 11 etaje. Proiectul va fi amplasat în „cartierul corporatiştilor“, între Pipera şi Barbu Văcărescu, unde lucrează circa 100.000 de persoane

Terenul viitorului proiect are o suprafaţă de 55.273 mp.

Terenul viitorului proiect are o suprafaţă de 55.273 mp.

Autor: Bogdan Alecu

06.06.2019, 17:00 117

Familia Nusco, ce deţine producătorul de uşi Pinum şi mai multe terenuri în zona de nord a Bucureştiului, a demarat obţinerea de autorizaţii pentru un nou proiect rezidenţial pe care intenţionează să-l dezvolte între Pipera şi Barbu Văcărescu, potrivit datelor Primăriei Capitalei.

Potrivit proiectului, viitorul ansamblu rezidenţial va include opt clădiri de 11 etaje, cu 2 niveluri în subteran pentru parcare şi un etaj tehnic.

Terenul viitorului proiect are o suprafaţă de 55.273 mp. Potrivit anunţului de intenţie, planul urbanistic iniţial are ca scop edificarea unui ansamblu de imobile cu funcţiune mixtă şi regim de înăţime 2S plus P plus 11E plus etaj tehnic. Funcţiunea principală propusă este cea de locuinţe, dar vor putea fi realizate şi funcţii de comerţ şi servicii. În condiţiile în care anunţul de intenţie a fost înregistrat la jumătatea lunii mai, cel mai probabil lucrările vor demara în 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO