Business Construct

Forumiştii din domeniul infrastructurii şi-au făcut asociaţie pentru a promova şi monitoriza proiectele de la Transporturi

Forumiştii din domeniul infrastructurii şi-au făcut...

Autor: Andreea Neferu

14.05.2015, 19:01 506

Membrii forumului peundemerg.ro, care s-au implicat activ în ultimii ani în monitorizarea proiectelor de infrastructură din România, au înfiinţat asociaţia Pro Infrastructură, menită să urmărească realizarea şi mediatizarea proiectelor din domeniul Transporturilor.

“În ultimii ani, membrii comunităţii (peundemerg.ro – n.red.) au făcut zeci de solicitări de informaţii şi interpelări către CNADNR, CFR, Ministerul Transporturilor şi autorităţile din domeniu, pentru ca opinia publică să fie informată corect cu privire la proiectele de infrastructură din România. (…) Asociaţia Pro Infrastructură îşi propune să reprezinte activ interesele societăţii civile în relaţia cu autorităţile, pentru ca dezvoltarea infrastructurii României să se facă într-un mod echitabil, durabil şi sustenabil”, potrivit unui comunicat al nou-înfiinţatei asociaţii.

Pasionaţii de infrastructură s-au remarcat în ultimii ani şi prin iniţiativa de a filma din avion şantierele de autostradă din ţară, după ce autorităţile au decis să întrerupă acest proiect în 2012.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO