Business Construct

Griffes anunţă parteneriatul cu Portland Trust pentru închirierea J8 Office Park

Griffes anunţă parteneriatul cu Portland Trust pentru...

Autor: Bogdan Alecu

04.10.2023, 11:10 195

Griffes, companie de consultanţă imobiliară, anunţă demararea unui parteneriat strategic cu Portland Trust, dezvoltator de proprietăţi comerciale, pentru a conduce operaţiunile de închiriere ale complexului de birouri J8 Office Park din Bucureşti. Această colaborare marchează un moment semnificativ în creşterea companiei, J8 fiind a opta clădire din portofoliul Griffes, dar, mai ales, o proprietate de referinţă dezvoltată de cel mai cunoscut si apreciat dezvoltator profesionist de birouri de pe piaţă.

J8 Office Park, situat într-o nouă zona de afaceri din nord-vestul Bucureştiului, reprezintă încununarea angajamentului Portland Trust pentru excelenţă. Cel mai nou proiect dezvoltat de Portland Trust, J8 Office Park este un parc de birouri de 46.000 mp care redefineşte standardele de calitate ale birourilor ”prime” din Bucureşti.

În prezent, J8 Office Park găzduieşte sediul Ubisoft din Bucureşti, cu o suprafaţă totală de 23.000 mp, care numără peste 1.800 de angajaţi. De asemenea, companii precum Photon Energy, Topanel şi Autonom au securizat recent o suprafaţă totală de 1.500 mp de birouri, datorită accesibilităţii şi conectivităţii excelente ale clădirii.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO