Business Construct

Grupul Iulius, dezvoltatorul imobiliar controlat de Iulian Dascălu, a semnat un parteneriat cu Medcity pentru deschiderea unui centru medical în cadrul Palas Campus Iaşi, inclus în reţeaua de clinici Emerald

Grupul Iulius, dezvoltatorul imobiliar controlat de...

Autor: Roxana Rosu

05.04.2023, 15:50 311

Grupul Iulius, dezvoltatorul imobiliar controlat de Iulian Dascălu,a semnat un parteneriat cu Medcity pentru crearea unui centru medical în cadrul Palas Campus Iaşi.

MEDCITY este singurul dezvoltator din sud-estul Europei de clădiri dedicate domeniului sănătăţii.  

Complexul de birouri Palas Campus va fi inaugurat în această primăvara în proximitatea ansamblului mixed-use Palas şi găzduieşte 13 companii multinaţionale din domeniile IT&Automotive, şi spaţii de retail, dar şi diverşi furnizori de servicii.

Clinica medicală va fi administrată de operatorul de servicii medicale Emerald, parte a Grupului Sofmedica, la fel ca Medcity.

„Ne bucurăm de extinderea portofoliului MEDCITY în Iaşi, centrul economic al zonei de Nord-Est a ţării, unde inaugurăm cea de a zecea locaţie din portofoliul nostru în România. Ne încântă şi faptul că acestă dezvoltare este localizată în Palas Campus, deoarece cunoaştem standardele de înaltă calitate oferite de proiectele IULIUS. Mai mult decât atât, conformitatea şi siguranţa reprezintă o prioritate pentru MEDCITY şi putem spune că împărtăşim aceleaşi principii şi valori cu IULIUS. Considerăm că această colaborare este menită să fie de succes şi planificăm să extindem parteneriatul în viitor, pentru că printr-o astfel de sinergie se pot crea proiecte inovative cu mare impact social”, a spus Alexandros Diamantis, Managing Director MEDCITY.

ÎN perioada următoare, compania are în plan dezvoltarea unor noi proiecte în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Craiova. Medcity are o reţea de imobile cu destinaţie medicală în Atena, Bucureşti, Iaşi, Craiova, Constanţa, Buzău, Galaţi, Brăila, Focşani, Călăraşi, Petroşani.

MEDCITY este membră a Grupului SOFMEDICA, prezentă în Europa încă din 1994, în România, Grecia, Ungaria, Bulgaria şi Cipru.  Acţionar este Georgios Sofianos, cetăţean de origine greacă, potrivit datelor publice, care este şi CEO-ul companiei.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO