Business Construct

Hagag se uită să cumpere un teren în Pădurea Băneasa, pe Aleea Privighetorilor

Hagag se uită să cumpere un teren în Pădurea...

Autor: Bogdan Alecu

05.01.2022, 00:07 2230

Dezvoltatorul Hagag Development Europe a înfiinţat la finalul anului trecut compania Hagag Privighetorilor 35, potrivit datelor din Monitorul Oficial, publicate vineri, 31 decembrie 2021, şi analizează achi­ziţia unui teren de peste 18.000 mp în nordul Capi­talei. Aleea Privighetorilor este una dintre cele mai ex­clusiviste zone din Bucureşti, amplasată în sectorul 1, în apropiere de Zoo Băneasa şi Băneasa Shopping City. Oficialii com­paniei nu au transmis niciun comentariu pe această temă.

Tranzacţia s-ar putea ridica la cel puţin 18 mil. euro, în condiţiile în care în zonă preţul pe metru pătrat ajunge la 1.000 de euro.

Terenul de la adresa Aleea Privighetorilor 35 are o su­prafaţă de 18.505 mp şi este deţinut de firma Casa Albă SRL controlată de Mihai şi Zoiţa Caramihai - care deţine şi restaurantul-hotel Casa Albă din imediata proximitate. Tot ei sunt părinţii lui Dani Caramihai, unul dintre fon­da­torii Fratelli. La adresa respectivă funcţionează un cam­ping cu spaţii de cazare în căsuţe de lemn şi locuri pen­tru autorulote, având deja opt construcţii şi o anexă pe teren.

Acesta ar fi printre foarte puţinele terenuri aflate pe teritoriul municipiului Bucureşti, în sectorul 1, cu intrare directă din Aleea Privighetorilor care duce spre DN1, respectiv spre strada Iancu Nicolae din Voluntari/Pipera.

Tot în Pipera, Hagag mai dezvoltă proiectul H Pipera Lake, dar acesta este situat în proximitatea bulevardului Pipera, mai aproape de Barbu Văcărescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO