Business Construct

Immofinanz pune brandul „myhive“ pe cinci clădiri de birouri

Immofinanz pune brandul „myhive“ pe cinci clădiri de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.01.2017, 00:05 513
Dezvoltatorul imobiliar austriac Immofinanz investeşte 1,8 mil. euro pentru implemen­tarea unui concept nou de birouri în clădirea S-Park pe care o are în apropiere de Casa Presei.
 
Brandul „myhive“ (hive – stup în limba engleză - n. red.) va fi aplicat şi altor proiecte office pe care Immofinanz le are deja sau pe care le dezvoltă în Bucureşti – Iride 19, Iride 20, Metroffice şi Vic­toria Park, până în primul trimestru al anului viitor. Immo­finanz mai deţine două branduri pe piaţa locală, însă pe segmentul de retail – Stop Shop şi Vivo.
 
„Cele cinci clădiri din Bucureşti care vor fi transformate conform brandului «myhive» însumează 100.000 mp închiriabili. Implementarea se va face în două etape – una la interior, prin care oferim chiriaşilor posibilităţi ca să socializeze în spaţiile comune, le punem la dispoziţie o zonă de retail, parcări pentru biciclete, staţii de încărcare a maşinilor electrice, şi una la exterior, unde vor fi amenajate zone de lounge, de relaxare“, spune Sorin Vişo­ianu, country manager opera­tions pentru România în cadrul Immo­finanz. Pentru S-Park, s-au in­vestit până acum 1,25 mil. euro, iar după finalizarea întregului pro­ces de trans­formare, suma totală va ajunge la 1,8 mil. euro. Pentru clădirea Metroffice, de 20.000 mp, inaugurată la sfârşitul anului trecut, procesul de „branduire“ va costa 620.000 de euro. Imobilul Metroffice este închiriat în proporţie de peste 50%, iar chiriaşii urmează a fi anunţaţi.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO