Incertitudinea la şantierul naval Mangalia se prelungeşte: acordurile cu privire la tranzacţie nu au fost încă finalizate

25 apr 2018 Autor: Mirabela Tiron

„Niciun client nu vine dacă nu vede o stabilitate a companiei.“

Soarta şantierului naval din Mangalia, cel mai mare constructor de nave de pe piaţa lo­­cală, un colos cu afaceri de 2 mld. lei şi 1.700 de salariaţi, este încă incertă, dat fiind că tranzacţia între coreenii de la Daewoo şi olan­­dezii de la Damen nu s-a finalizat încă şi nici acordul între olandezi şi stat nu a fost aplicat.  

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.04.2018

 
Cuvinte cheie:
santier
, mangalia
, tranzactie
, finalizare
, incertitudine
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide