Business Construct

Intertrade Group, o firmă din Bacău, face afaceri de 161 mil. lei din construcţii de clădiri şi infrastructură în România şi Germania


Din portofoliul companiei fac parte drumuri, poduri, supermarketuri şi alte construcţii civile derulate atât în România, cât şi în Germania.

Din portofoliul companiei fac parte drumuri, poduri, supermarketuri şi alte construcţii civile derulate atât în România, cât şi în Germania.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.11.2023, 11:00 267

Intertrade Group a construit clădiri de birouri, centre comerciale, ansambluri rezidenţiale, parcări, hale industriale.

Intertrade Group, o companie de construcţii din Bacău, şi-a majorat cu 44% afacerile în 2022 faţă de anul precedent, activând în principal în sectorul de infrastruc­tură şi de spaţii industriale. Din portofoliul companiei fac parte drumuri, poduri, supermarketuri şi alte construcţii civile derulate atât în România, cât şi în Germania.

Intertrade Group este una dintre cele mai dinamice 20 de companii din construcţii în ceea ce priveşte evoluţia cifrei de afaceri din 2022 faţă de 2021, potrivit statisticilor din anuarul „Cele mai dinamice companii din România – ediţia 2023“, care a apărut recent pe piaţă. Compania a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 161 de milioane de lei, profit de 4,1 milioane de lei şi un număr mediu de 440 de angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO