REAL-ESTATE

Investitorii britanici vin să construiască locuinţe în România: „Pe măsură ce piaţa se dezvoltă, investitorii străini sunt tot mai atraşi de piaţa locală“

14 dec 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Fondul de investiţii London Partners investeşte 26 de milioane de euro în ansamblul rezidenţial SoHo Unirii, un complex care va avea în total 236 de apartamente

Mai multe companii britanice au anunţat că au demarat sau că au în plan să înceapă lucrări de construcţie la diverse ansambluri rezidenţiale în Bucureşti sau în afara Capitalei.
 
SoHo Unirii şi New Residence sunt două dintre exemplele de acest tip, cărora li se adaugă Argo Group, o companie din Marea Britanie care spune că are în vedere un proiect rezidenţial pe un teren pe care îl are deja în Iaşi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.12.2017

 
Cuvinte cheie:
marea britanie
, piata
, bucuresti
, dezvoltare
, investitori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide