Business Construct

Licitaţie de 500 mil. euro pentru construcţia unui spital de urgenţă, lansată de Primăria Sector 1

Licitaţie de 500 mil. euro pentru construcţia unui...

Autor: Mediafax

06.01.2020, 00:00 696

O licitaţie de peste 2,4 mld. lei (500 mil. euro) a fost lansată de Primăria Sectorului 1 pentru construcţia unui spital de urgenţă, conform unui anunţ publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP. 

Licitaţia a fost lansată prin Compania de Investiţii şi Dezvoltare în Sănătate şi Domenii de Interes Public - Privat Sector 1 şi vizează „Elaborarea fazei de proiectare (Avize+Proiect Tehnic+Detalii de execuţie) şi a fazei de execuţie a lucrărilor, inclusiv asistenţă tehnică din partea proiectantului pe toată durata execuţiei lucrărilor, conform hotărârii nr. 907 din 29 noiembrie 2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico – economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, pentru obiectivul de investiţii: Spital de urgenţă categoria IA, situat în Şoseaua Bucureşti-Târgovişte, Nr. 10, Sector 1, Bucureşti.

Durata contractului este estimată la 36 luni, conform datelor prezente pe SICAP. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 februarie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO