Business Construct

O nouă intrare pe piaţa imobiliară: Producătorul de conserve Scandia Food vrea să investească 30 mil.euro într-un proiect rezidenţial la Sibiu

O nouă intrare pe piaţa imobiliară: Producătorul de...

Autor: Roxana Rosu

07.11.2019, 10:31 2050

Scandia Food, cel mai mare producător de conserve din România, controlat de antreprenori locali, vrea să intre pe sectorul imobiliar, cu o investiţie de 30 milioane euro într-un proiect rezidenţial la Sibiu, amplasat pe platforma logistică a vechii fabrici Scandia.

Complexul va avea o suprafaţă de aproximativ 70.000 de metri pătraţi şi va include 7 clădiri cu regim de înălţime redus cu un total de 600 de apartamente de 2, 3, 4 camere şi studio-uri, spaţii de servicii, peste 800 de locuri de parcare pentru zona rezidenţială şi pentru cea comercială, parcuri şi spaţii verzi, zone de joacă şi de relaxare pentru copii, precum şi o pistă pentru biciclete.

”Am construit Scandia, una dintre cele mai apreciate mărci de succes din România, ce a devenit de-a lungul timpului un business complex. Dezvoltarea unui produs rezidenţial de amploare în Sibiu, oraşul nostru natal, a venit pe fondul evoluţiei pieţei imobiliare precum şi din dorinţa de a răspunde aşteptărilor generaţiilor de tineri activi. Proiectul este în faza de dezvoltare, PUZ -ul este obţinut anul acesta şi suntem deschişi oricăror oportunităţi de asociere sau vânzare către potenţiali parteneri specializaţi  pentru acest proiect de top”, a declarat Andrei Ursulescu, Director General Scandia Food, alături de Ioan Dâmban, responsabil de dezvoltările imobiliare ale întregului grup.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO