Business Construct

Producătorul de mobilă Sortilemn Gherla a ajuns la afaceri de 200 mil. lei după un avans de 29%

Michael Brandhu­ber, manager general al Sortilemn:
Am câştigat doi clienţi pe piaţa din Marea Britanie şi vedem o uşoară creştere a colaborărilor, din partea altor clienţi.

Michael Brandhu­ber, manager general al Sortilemn: Am câştigat doi clienţi pe piaţa din Marea Britanie şi vedem o uşoară creştere a colaborărilor, din partea altor clienţi.

Autor: Laurentiu Cotu

17.02.2015, 00:05 705
Compania Sortilemn din Gherla, unul dintre cei mai importanţi furnizori locali ai gru­pului suedez IKEA, a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 200 mil. lei (45 mil. euro), în creştere cu 29% faţă de anul precedent.
 
Sortilemn este unul dintre cei 40 de fur­ni­zori locali ai IKEA, de la care retailerul suedez cumpără atât mobilă, cât şi de­co­ra­ţiuni.
 
Produsele cu design IKEA fabricate de Sortilemn sunt comercializate atât pe pieţele din Europa (Suedia, Germania, Franţa sau Marea Britanie), în Arabia Saudită, Japonia, SUA şi Canada, precum şi în magazinul IKEA din Bucureşti.
 
„Anul trecut piaţa a fost stabilă, fără creşteri sau descreşteri semnificative. Nu vrem să creştem capacitatea de producţie în acest an, 2015 va fi pentru Sortilemn un an de modernizare şi eficientizare“, a declarat pentru ZF Transilvania Michael Brandhu­ber, manager general al Sortilemn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO