Business Construct

Proiect de 7,7 mil. euro pentru construirea unui centru de antreprenoriat în Oradea

Proiect de 7,7 mil. euro pentru construirea unui centru...

Autor: Laurentiu Cotu

24.01.2019, 00:00 207

Primăria Oradea în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Durabilă a judeţului Bihor, primăria Hajdúböszörmény din Ungaria şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor au demarat un proiect de investiţii de aproximativ 7,7 mil. euro pentru construirea unui centru de antreprenoriat. 

„Proiectul de construire a Centrului de Antreprenoriat Piaţa Cetate se află în faza de precontractare a contractului de finanţare şi în faza de demarare a licitaţiei pentru realizarea proiectului tehnic, necesitând o reaşezare a bugetului“, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Oradea.

Construirea centrului de antreprenoriat piaţa Cetate în municipiul Oradea face parte din proiectul „Îmbunătăţirea ocupării forţei de muncă în judeţele Bihor, Oradea şi Hajdúböszörmény prin dezvoltarea infrastructurilor cu potenţial local“, depus pe axa de finanţare Programul Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 7,7 milioane de euro, din care aproximativ 6,5 milioane de euro revin municipiului Oradea.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO