Business Construct

Ramona Grozăvescu Chirtoc, Corporate Communication & CSR Manager NHOOD România: La proiectul Coresi din Braşov avem cerere din partea companiilor pentru noi spaţii de birouri şi suntem în faza de construcţie cu o nouă clădire

Ramona Grozăvescu Chirtoc,  Corporate Communication &...

Autor: Roxana Rosu

29.09.2022, 14:08 127

 La proiectul Coresi din Braşov avem cerere din partea companiilor pentru noi spaţii de birouri şi suntem în faza de construcţie cu o nouă clădire, a spus Ramona Grozăvescu Chirtoc,  Corporate Communication & CSR Manager NHOOD România în conferinţa ZF Birouri si Rezidential 2022.

”Am lansat faza 4 la Coresi, cu două clădiri noi de birouri. Acum ne concentrăm pe U1. Avem cerere, companiile deja solicită spaţii. Suntem în faza de construcţie cu o nouă clădire de birouri. Aici vom avea şi o scoală particulară. Am pus la dispoziţie terenul pentru o şcoală de stat, făcută de Primărie. Coresi este proiectul central al oraşului pe zona de birouri. Companiile îşi extind afacerile şi au nevoie de noi spaţii”.

Ce a mai declarat Ramona Grozăvescu Chirtoc:

Avem şi partea de entertainment, cu Hangarul, care adăpostea pe vremuri IAR-urile armatei şi acum este proiectul nostru de suflet pentru că dă viaţă unui monument abandonat. Lucrăm la restaurarea lui şi avem un concept de gastro-entertaiment care se va adăuga proiectului. 

Am cumpărat hangarul cu tot cu terenul şi nu ne-am dorit nicio clipă să îl dărămâm. Este o clădire spectaculoasă, fără niciun stâlp în interior.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO