Business Construct

Reţeaua Regina Maria a deschis o policlinică în Timişoara după o investiţie de 8 mil. euro

Reţeaua Regina Maria a deschis o policlinică în...

Autor: Georgiana Mihalache

18.12.2023, 10:54 210

​Reţeaua Regina Maria, al doilea cel mai mare jucător din piaţa privată de sănătate după cifra de afaceri, anunţă că a deschis un centru medical în Timişoara, după o investiţie de 8 mil. euro. Policlinica Banat are 2.800 mp şi acoperă servicii medicale pentru 31 de specialităşi.

„Este o investiţie majoră pe care o facem în Policlinica Banat, prin care Regina Maria îşi consolidează angajamentul ferm faţă de dezvoltarea regională şi oferă comunităţii locale acces la o experienţă medicală de excepţie. Anul viitor urmează etapa a doua a dezvoltării Policlinicii Banat, prin integrarea unui laborator regional de analize medicale care va consolida această abordare complexă multidisciplinară,” a spus Fady Chreih, CEO Reţeaua de sănătate Regina Maria.

În cadrul noului centru medical pacienţii pot primi servicii de imagistică, existând aparate de CT (computer tomograf), RMN (rezonanţă magnetică nucleară), ecograf. 

Investiţiile reţelei Regina Maria în zona Timişoarei în ultimii ani se ridică la peste 20 de milioane de euro, potrivit informaţiilor transmise de companie. În zona de Vest a ţării, reţeaua medicală are servicii de spital, maternitate, ambulatoriu, imagistică şi laborator.

„În zona de vest a ţării, echipa noastră medicală oferă servicii şi suport pentru peste 50.000 de abonaţi.  Aceste lucruri demonstrează un angajament solid pentru sănătatea comunităţii, cu planuri de extindere şi dezvoltare în întreaga regiune." a declarat Mihai Melciu, Director Regional Regina Maria.

Compania are peste 9.600 de angajaţi şi colaboratori şi oferă servicii complete de spitalizare şi chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator şi stocare de celule stem, unui număr de aproximativ 6,5 milioane de pacienţi pe an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO