Business Construct

Şeful fabricii de mobilier Savini Due din Sebeş: „Focusul nostru principal este să reducem cât mai mult fluctuaţia de personal”

Şeful fabricii de mobilier Savini Due din Sebeş: „Focusul nostru principal este să reducem cât mai mult fluctuaţia de personal”

Piersante Savini, general manager Savini Due

Autor: Laurentiu Cotu

02.03.2018, 00:05 915

Exportul a ajuns în 2017 la peste 64% din totalul cifrei de afaceri a companiei, principalele pieţe de export fiind Italia, Ungaria, Bulgaria şi Grecia.

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, con­trolat de omul de afaceri italian Pier­sante Savini, a finalizat anul trecut un pro­gram de investiţii de peste 1 mil. euro, ce a presupus achiziţionarea de instalaţii teh­nologice de producţie, dezvoltarea de noi produse şi îmbunătăţirea celor existente.   Compania din Sebeş produce articole de mobilier pentru baie, dulăpioare suspendate, diferite tipuri de oglinzi, accesorii pentru mobilier şi suporturi pentru chiuvetă. Mobilierul produs la Sebeş este comercializat în reţelele de bricolaj Dedeman, Leroy Merlin, Hornbach, Brico Depot, Praktiker sau Romstal, dar şi pe piaţa externă, unde italienii livrează 64% din producţie.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO