Business Construct

Sika România aşteaptă o creştere de două cifre a afacerilor în 2015

Sika România aşteaptă o creştere de două cifre a afacerilor în 2015

Laurenţiu Ştefănescu, (44 de ani) a intrat în familia Sika în 2013, preluând poziţia de director general în anul următor

Autor: Ioan Dornescu

05.10.2015, 00:06 319
Sika România estimează o creştere de două cifre a afacerilor în acest an, de la circa 21 de milioane de euro în 2014, pe o piaţă a construcţiilor unde creşterile s-au temperat în lunile august-septembrie, după evoluţia pozitivă aferentă primului semestru, spune Laurenţiu Ştefănescu, directorul general al companiei deţinute de producătorul elveţian de materiale de construcţii Sika.
 
„La nivel general, pot spune că am avut în primele şase luni ale anului o piaţă a construcţiilor orientată în special către segmentul rezidenţial şi cel al birourilor, al mallurilor, şi mai puţin pe partea de infrastructură. A fost un an cu un început foarte bun, promiţător, caracterizat de o creştere semnificativă în primele şase luni, urmat în lunile august-septembrie (perioadă de concedii) de o uşoară stagnare. Estimăm că piaţa îşi va continua trendul de creştere până la finalul anului, în sensul că proiectele aflate în derulare vor fi finalizate şi vor aduce un plus“, a declarat şeful Sika România. Laurenţiu Ştefănescu (44 de ani) a intrat în familia Sika în 2013, preluând poziţia de director general în anul următor.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO