Business Hi-Tech

Accenture numeşte un nou country manager în România: Raluca Burghelea care a absolvit ASE-ul în 2001 şi care face parte din echipa Accenture de 16 ani. Compania are peste 4.000 de angajaţi în România

Raluca Burghelea, noul Country Managing Director al Accenture România.

Raluca Burghelea, noul Country Managing Director al Accenture România.

Autor: Alexandra Cepăreanu

14.09.2023, 15:15 2012

Accenture, specializată în servicii de consultanţă în management, soluţii tehnologice şi outsourcing, a numit un nou country manager în locul lui Gianrodolfo Tonielli – care acum este numit SAP Business Group Lead Accenture pentru Italia, Europa Centrală şi Grecia-, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Astfel, începând cu data de 1 septembrie 2023 Raluca Burghelea a preluat rolul de Country Managing Director al Accenture România.

„Sunt onorată şi încântată să pornesc într-o nouă călătorie în calitate de Country Managing Director al Accenture România, luând ştafeta de la Gianrodolfo Tonielli, care a avut o contribuţie remarcabilă în ultimii 5 ani. Aştept cu nerăbdare să conduc echipa talentată pe care o avem în România şi să fac ceea ce ştim cel mai bine – să ajut clienţii din întreaga lume să-şi transforme afacerea”, a postat Raluca Burghelea pe pagina proprie de LinkedIn. La nivel naţional, Accenture înregistrează peste 4.000 de angajaţi.

Raluca Burghelea şi-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra, au mai transmis reprezentanţii companiei. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esenţial în dezvoltarea activităţii locale din România în şase oraşe, lucrând cu peste 60 de companii mari din întreaga lume pentru a transforma modul în care acestea operează. În cei 16 ani petrecuţi în cadrul Accenture, Raluca a deţinut diverse roluri. În afara responsabilităţilor sale locale, a înfiinţat cu succes centrul de operaţiuni din Bulgaria şi a condus portofoliul de Finanţe şi Contabilitate al clienţilor de operaţiuni din România, Cehia şi Slovacia. Anterior, a deţinut mai multe roluri de conducere, a pus bazele a numeroase centre Accenture cum este cel din Timişoara şi a condus echipa de recrutare din România. Raluca este o promotoare puternică a bunăstării angajaţilor, a incluziunii, a diversităţii şi a impactului pozitiv în comunităţile locale.

De asemenea, Gianrodolfo va deveni SAP Business Group Lead al Accenture pentru Italia, Europa Centrală şi Grecia. În timp, el a deţinut mai multe funcţii în cadrul Accenture, spre exemplu, a fost Business Lead pentru Republica Cehă, Slovacia, Ungaria şi România, au mai spus reprezentanţii Accenture. Anterior, a condus divizia de vânzări şi soluţii pentru Italia, Europa Centrală şi Grecia, unde a semnat proiecte importante de consultanţă şi tehnologie. De asemenea, a deţinut alte roluri strategice de vânzări şi livrare în mai multe industrii.

Accenture România oferă o gamă largă de servicii şi soluţii în consultanţă, digital, tehnologie şi operaţiuni, în şase oraşe: Bucureşti, Timişoara, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Iaşi şi Braşov. Cei peste 4.000 de angajaţi de la nivel naţional deservesc companii care activează într-o gamă variată de industrii, precum industria bancară şi asigurări, telecomunicaţii, industria auto, retail, FMCG şi energie, au spus reprezentanţii Accenture.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO