Business Hi-Tech

Adolescentul care şi-a vândut compania cu 33 de milioane de dolari a lansat pentru Yahoo o nouă aplicaţie de ştiri

Adolescentul care şi-a vândut compania cu 33 de...

Autor: Ştefan Stan

12.01.2014, 15:50 2522

Nick D’Aloisio, adolescentul care şi-a vândut compania către Yahoo cu 33 de milioane de dolari, a lansat Yahoo News Digest, o nouă aplicaţie mobilă de ştiri, scrie Business Insider.

D’Aloisio a anunţat noua apliacţie la show-ul de electronice pentru consumatori, CES 2014, în timpul unei prezentări Yahoo.

Ideea din spatele News Digest este informarea rapidă a cititorilor despre ştiri, în special când fluxul masiv de noutăţi devine copleşitor şi imposibil de citit. Noua aplicaţie este primul produs Yahoo bazat pe Summly, aplicaţia de ştiri creată de D’Aloisio.

Noua aplicaţie News Digest livrează ştirile de două ori pe zi – o dată dimineaţa şi o dată seara. Fiecare ştire de top, care se formează prin acumularea a diferite surse, este organizată în “atomi”. Atomii sunt alte părţi de informaţie care au o legătură cu povestea iniţială, precum tweet-uri, video-uri, hărţi etc.

Aplicaţia va cuprinde numai nouă articole de top în acelaşi timp. De asemenea, News Digest are o caracteristică care permite utilizatorilor să vadă parcursul zilnic, adică câte articole au citit în ziua respectivă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO