Americanii de la Sykes caută 95 de oameni pentru birourile locale. Anul trecut, afacerile au ajuns la 89 mil. lei, iar profitul a trecut de 11 mil. lei

21 nov 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Sykes Enterprises, cu sediul în Statele Unite, deţine 65 de centre de relaţii cu clienţii

Furnizorul de soluţii de management şi servicii BPO Sykes Entreprises Eastern Europe, parte a grupului american Sykes, are disponibile în prezent 95 de locuri de muncă pentru funcţionari informaţii clienţi. Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru centrul din Cluj-Napoca (55), urmând birourile din Sibiu (20) şi Oradea (20), potrivit informaţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.
 
Compania Sykes Entreprises Eastern Eu­rope avea la finalul anului trecut un nu­măr mediu de 1.120 de angajaţi, arată datele de la Ministerul de Finanţe. Anul trecut, afacerile Sykes Entreprises Eastern Europe, compania care controlează brandul local Sykes, au ajuns la 89 mil. lei (19,8 mil. euro), în creştere cu 42% faţă de anul anterior, iar profitul net a trecut de 11 mil. lei (2,5 mil. euro), potrivit mfinanţe.ro. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.11.2017

 
Cuvinte cheie:
Sykes
, birouri
, americani
, cautare
, locale
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide