Business Hi-Tech

Bitdefender a achiziţionat o companie de securitate cibernetică cu sediul în Singapore. „Achiziţia Horangi ne permite să rezolvăm provocările în mod direct şi este un punct de referinţă în strategia noastră de soluţii de securitate în drumul spre inovare continuă”

Florin Talpeş, cofondator şi CEO al Bitdefender

Florin Talpeş, cofondator şi CEO al Bitdefender

Autor: Alexandra Cepăreanu

16.08.2023, 19:13 522

Bitdefender, una dintre cele mai de succes companii de IT din România, care a devenit un lider la nivel global pe piaţa soluţiilor de securitate cibernetică, a finalizat procesul de achiziţie a companiei asiatice Horangi Cyber Security, cu sediul în Singapore, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Astfel, achiziţia companiei Horangi aduce servicii de securitate cibernetică la nivel înalt, plus o echipă de experţi analişti în securitate certificaţi CREST, echipe „red team” şi consultanţi în securitate.

De asemenea, portofoliul de servicii Horangi va completa şi extinde serviciile Bitdefender Managed Detection and Response (MDR), adăugându-se la o echipă de elită de specialişti în securitate cibernetică care detectează, validează şi opresc atacurile în timp real pentru clienţii din mediul de afaceri la nivel global, au mai spus reprezentanţii Bitdefender.

„Este un nou capitol captivant pentru Horangi. Iniţiativa noastră strategică alături de Bitdefender se aliniază perfect cu viziunea companiei – de a proteja organizaţiile de atacurile cibernetice. Împreună, atingem oportunităţi imense pentru afacerea noastră şi pentru clienţii noştri”, a spus Paul Hadjy, cofondator şi CEO al Horangi Cyber Security.

În urma achiziţiei Horangi Cyber Security, Bitdefender şi-a sporit capabilităţile de monitorizare a suprafeţei de atac din portofoliul de produse şi servicii al companiei şi permite clienţilor de business din întreaga lume să depăşească o gamă mai largă de provocări la adresa securităţii cibernetice, inclusiv detecţia erorilor de configurare şi a vulnerabilităţilor, reglementările şi conformitatea în medii hibride şi multi-cloud.

„Pe măsură ce adopţia multi-cloud creşte rapid în toate industriile, organizaţiile se confruntă cu o provocare nemaiîntâlnită de a gestiona eficient mii de setări de configurare, permisiuni, identităţi şi drepturi pentru a rămâne sigure şi conforme. Achiziţia companiei Horangi permite Bitdefender să-şi ajute clienţii să rezolve aceste provocări în mod direct şi reprezintă un punct de referinţă în strategia noastră de soluţii de securitate în drumul spre inovare continuă”, a spus Florin Talpeş, cofondator şi CEO al Bitdefender.

De asemenea, Bitdefender îşi îmbogăţeşte platforma unificată de analiză a riscurilor şi a securităţii GravityZone cu soluţiile de vârf Horangi - Cloud Infrastructure Entitlement Management (CIEM) şi Cloud Security Posture Management (CSPM), soluţii ce oferă clienţilor de business din portofoliul companiei, furnizorilor de servicii de securitate administrate (MSP) şi partenerilor capabilităţi critice de reglementare şi conformitate a securităţii în cloud, pe lângă prevenirea ameninţărilor, protecţie, detecţie a atacurilor şi răspuns la incidente, la cel mai înalt nivel.

„Observăm un interes puternic din partea organizaţiilor care doresc să consolideze controalele lor de securitate moderne la nivel de endpoint-uri şi infrastructura de securitate în multi-cloud, alimentat de nevoia crescută pentru o monitorizare cuprinzătoare a suprafeţei de atac, generată de adoptarea şi dependenţa de infrastructura de cloud şi micro serviciile de cloud native în vederea transformării digitale şi sprijinirii afacerilor lor. Achiziţia Horangi ajută Bitdefender să-şi îmbunătăţească platforma GravityZone cu produse şi servicii adiacente critice care plasează compania într-o poziţie favorabilă pentru o viitoare creştere, pe măsură ce tot mai multe organizaţii adoptă aceste tehnologii şi îş sporesc rezilienţa cibernetică”, a spus Michael Suby, vicepreşedinte pentru research, security & trust în cadrul IDC.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO